Nachtbril bij het rijdenWie in het verkeer frequent zit heeft een nachtbril nodig.

U kent ze vermoedelijk wel. Die brillen met gele glazen. Ze worden ook wel nachtzichtbril of nachtbril genoemd. Als je vak met de wagen moet rijden dan ken je beslist de problemen die je in de schemer hebt met tegenliggers. Juist bij regen is het vervelend om voortdurend maar te moeten turen of je nog wel correct rijdt. Met een nachtbril heb je dat probleem al snel opgelost. Ook bij heel slecht weer. Ik zei het al, de nachtbril heeft gele glazen waardoor schitteringen op de weg van lantaarnpalen en dergelijk worden geneutraliseerd. Dit houdt in dat je gezichtsveld een stuk beter word en daarbij ook veiliger. Zelfs bij de anwb wordt de nachtzichtbril aanbevolen. Het is daardoor duidelijk om een nachtbril in je automobiel te hebben. Bij www.nachtbril.com vind je verschillende soorten.

In de nacht motor rijden zonder nachtzichtbril

U herkent het wel, je rijdt met mist op een donkere straat, er komen tegenliggers aan met felle lichenlichten. Je krijgt het warm en knijpt je ogen samen. Op de tast tracht je binnen de bekijk het hier lijnen te blijven rijden. Gaat maar net goed!

Zeer angstaanjagend indien je er over nadenkt en hoe vaak komen dergelijke levensgevaarlijke situaties niet voor dat je vaak wordt verblind door tegenliggers?
Je reactievermogen word daardoor enorm op de proef gesteld met alle onveiligheid voor je eigen bescherming in het dagelijkse verkeer. En je reactievermogen wordt daardoor ook veel minder.

De nachtbril tijdens het rijden

De Nachtbril, ook wel nachtzichtbril genoemd of bril met gele lenzen, is perfect voor als je met de auto in het donkerin de avond|savonds} op de weg moet rijden en veel last kan hebben van {tegemoet komend verkeer met felle koplampen.

Maar ook bij slechte weersomstandigheden, zoals mist en hagel is de nachtzichtbril prima te gebruiken voor een helder en beter zicht.

Ook op vakantie onder andere als je van surfen houd zijn onze brillen met gele lenzen ideaal te gebruiken!

Wat is een nachtbril met gele lenzen?

Het is geen gewone bril of zonnebril De geavanceerde gele glazen neutraliseren schitteringen, verhogen contrast en verscherpen daardoor beter de zicht op de weg.

Deze aparte gele glazen in de nachtzichtbril geven rust aan de ogen en dragen bij voor beter zicht tijdens de problemen die je krijgt met lichten van tegenliggers doch denk ook aan hinderlijke straatverlichting en lichtreclames. Wist u dat de nachtbril zelfs voor sportvissers een uitkomst is voor de schitteringen op het water?
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nachtbril bij het rijden”

Leave a Reply

Gravatar